Archive for the 'Resurse Umane' Category

Curs de INSPECTOR RESURSE UMANE la ORADEA, gr. I, 2014

Friday, February 14th, 2014

Prima grupa de cursanti a anului 2014 la cursul de Inspector Resurse Umane! Au finalizat cu brio:) Toti bine pregatiti si pusi pe fapte mari s-au prezentat fara emotii la examenul pentru finalizarea cursului.
Ba mai mult, ei au obtinut la examen si un CUPON in valoare de 200 RON - care CUPON va putea fi […]

Cursuri noi: Bucatar si Bucatar Sef!

Tuesday, December 17th, 2013

Universul fascinant al bucatariei
Bucataria reprezinta un domeniu fascinant pentru multi dintre cei pasionati de aceasta arta a gatitului. Dragostea fata de creatie transforma un simplu aliment intr-un preparat extraordinar, gata sa faca cu ochiul si celor mai exigente gusturi. Mediatizarea acestei meserii a sustinut transformarea sa dintr-o simpla munca intr-un mod de viata/cariera/profesie si chiar […]

Curs Inspector Resurse Umane - grupa iulie 2013

Friday, July 12th, 2013

Craciun2012 - PublicEuroconsulting - vremea cadourilor la noi in firma ..

Friday, December 21st, 2012

Multumim Mosului pentru toate cadourile aduse! Doris sa stii ca te tinem in suflet, te asteptam alaturi de noi cat mai repede! Dragi colegi, fie sa avem sarbatori frumoase, pline de lumina si pace … un an 2013 asa cum vi-l doriti:P
Alte poze puteti vedea pe pagina noastra de Facebook!

100 RON doar pentru tine!

Thursday, December 20th, 2012

Inscrie-te la orice curs de formare profesionala acreditat, realizat de compania noastra si automat primesti 100 RON REDUCERE!
Mai multe detalii - SC Public Euroconsulting SRL

Cursuri: Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Formator, Specialist/Inspector Sanatate si Securitate in Munca, Responsabil de Mediu (include modul de Management al Deseurilor), Limba Engleza Initiere/Perfectionare!