Archive for the 'Advertising & PR' Category

Sarbatorim impreuna:)

Friday, February 28th, 2014

Clipe frumoase alaturi de colege, cu ocazia zilelor noastre de nastere!
Multumim pentru grija voastra in a ne oferi o zi speciala, noua celor din jur:)
La multi ani cu multa sanatate si fericire!

Hai sa cumparam online. S-a lansat un nou portal ecommerce: YourMarket.ro

Wednesday, December 3rd, 2008

De cate ori nu te-ai intrebat cum de tot mai multa lume prefera sa acceseze un e-commerce pentru a cumpara un produs in loc sa mearga personal la locul cu pricina. Daca stam sa analizam mai bine, nu este chiar atat de simplu sa mergi in fiecare zi la serviciu, sa ai activitati cu familia […]

Cum sa aduci marketingul pe internet

Tuesday, November 11th, 2008

Sesizand avantajele prezentei online, tot mai multe companii romanesti se orienteaza spre relationship marketing, stabilind o relatie individualizata cu consumatorii care le pot aduce profit.
Marketingul continua sa tina pasul cu dezvoltarile tehnologice, adaptandu-se noilor forme prin care sa isi promoveze produsele/serviciile. Am asistat la o invazia cu mesaje pe toate canalele traditionale (audiovizual, presa scrisa, […]

Dependenta de comunicare online

Tuesday, November 11th, 2008

Amploarea dezvoltarii Internetului in ultimii ani face ca acest mediu virtual sa devina carte de vizita pentru tot mai multe companii, care isi prezinta serviciile, produsele etc. in cadrul site-urilor. Astfel, marketingul este la el acasa, pe Internet nu mai are limite, granite, cale de intoarcere la ceva firesc.
Totul incepe de la un simplu site […]

Sexul - cel mai bun prieten al Advertising-ului

Wednesday, October 15th, 2008

Este oare sexul cel mai bun prieten al advertising-ului. Oamenii de marketing se folosesc tot mai des de sex pentru a promova un produs? Oare sexul chiar vinde orice? Sunt multe intrebari pe care marketerii si le pun, iar una dintre ele este daca sexul intr-adevar vinde orice.
Peste tot, in toata reclamele, vedem femei frumoase, […]