Archive for October, 2008

Lideri si oameni - Episodul II

Friday, October 31st, 2008

Continuam seria articolelor din tema Leadership cu Episodul numarul II, exact cum v-am promis vinerea trecuta.
Leadership inseamna de asemenea reconcilierea intereselor si a obiectivelor companiei cu dorintele si obiectivele proprii ale personalului, astfel incat fiecare sa poata contribui efectiv la obtinerea performantelor intregii organizatii.
Leadership-ul reprezinta o caracteristica pe care toate organizatiile doresc sa o regaseasca […]

Lideri si oameni - Episodul I

Friday, October 24th, 2008

Pana sa gasesc un nume pentru acest post am stat putin pe ganduri…In cele din urma a iesit Lideri si oameni, tocmai pentru ca sunt de parere ca a fi lider inseamna a fi OM, sau inseamna a fi si om. De-a lungul posturilor mele voi intra in detalii cu referire la lideri, poate chiar […]

YourJobs - Concurs pentru Angajatori

Friday, October 17th, 2008

Concurs pentru Angajatori
Ai locuri vacante in firma si nu reusesti sa gasesti candidatii potriviti? YourJobs este alaturi de tine si iti da o mana de ajutor, pentru ca procesul de recrutare sa fie unul simplu si eficient pentru firma ta.
YourJobs te invita sa postezi anunturi de angajare GRATUITE, avand posibilitatea de a participa la concursul […]

Sexul - cel mai bun prieten al Advertising-ului

Wednesday, October 15th, 2008

Este oare sexul cel mai bun prieten al advertising-ului. Oamenii de marketing se folosesc tot mai des de sex pentru a promova un produs? Oare sexul chiar vinde orice? Sunt multe intrebari pe care marketerii si le pun, iar una dintre ele este daca sexul intr-adevar vinde orice.
Peste tot, in toata reclamele, vedem femei frumoase, […]

Mesajele subliminale

Wednesday, October 8th, 2008

Mesajele subliminale. O tehnica pe care toate agentiile de advertising ar folosi-o, dar care este interzisa prin lege. Ce este de fapt publicitatea subliminala?  Publicitatea subliminala este orice publicitate care utilizeaza stimuli prea slabi pentru a fi perceputi în mod constient, dar care pot influenta comportamentul economic al unei persoane. In Romania, publicitatea subliminala este […]