Archive for May, 2009

Daria HAN ar trebui sa plece in Ucraina!

Tuesday, May 19th, 2009

Stiti cu totii povestea Dariei HAN din cadrul Asociatiei PITICOT. Parintii ei se lupta din rasputeri sa adune banii necesari plecarii in Ucraina la recuperare. Cu tot ajutorul oferit de familie, prieteni si cunostinte familia Dariei mai are nevoie de 1300 Euro. Sta acum in puterea noastra a semenilor ei sa ajutam acest copil minunat!
Haideti […]

Asociatia PITICOT sustinuta de Compania Linden Leaves pe site-ul CharityGift.ro

Thursday, May 7th, 2009

Asociatia Institutul Roman pentru ajutorarea copiilor aflati in dificultate „PITICOT” face publica actiunea site-ului CharityGift.ro in vederea sustinerii Asociatiilor Non-Profit.
Fiind la inceput de drum in lumea voluntariatului si mai mult, de partea copiilor aflati in dificultate atat din punct de vedere medical cat si financiar sau spiritual, noi PITICOT avem nevoie de sprijin financiar in […]

Castigatorii Concursului Gaseste-l pe Iepurila!!!

Tuesday, May 5th, 2009

A venit momentul inchiderii aplicarilor pentru Jobul Iepurila.
Multumim tuturor participantilor la concursul Gaseste-l pe Iepurila si in acelasi timp ii felicitam pe fericitii castigatori.
Va asteptam si cu ocazia altor concursuri lansate de noi sa participanti cu acelasi entuziasm in vederea gasirii jobului ideal.
Premii si castigatori:
Premiul I: reclama personalizata din partea YourJobs la firmele din Judetul […]

Criterii de realizare link exchange si/sau banner exchange

Monday, May 4th, 2009

Buna din nou tuturor pasionatilor inca interesati de aceste subiecte “la moda” ca sa spun asa!
Poate v-ati intrebat de-a lungul timpului care sunt criteriile pe care le luam in calcul in momentul realizarii unui link exchange sau banner exchange.
Link Exchange-ul sau schimbul de linkuri in varianta romaneasca este deosebit de important pentru siteurile noastre. Link […]