Archive for September, 2009

Este greu sa iti gasesti un job? Vezi rezultatele sondajului

Friday, September 4th, 2009

E greu sa iti gasesti un job nou in conditiile actuale in care se afla economia tarii? Din ceea ce vad pe piata locurilor de munca eu as spune ca da, este relativ greu sa iti gasesti un job in aceasta perioada. Sunt convinsa ca multi cunoasteti situatia in care se afla piata de locuri […]

CURS DE INSPECTOR HR SI MANAGER HR LA BUCURESTI

Thursday, September 3rd, 2009

Agentia Public Euroconsulting organizeaza cursuri de formare profesionala: Inspector Resurse Umane si Manager Resurse Umane, acreditate de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Cursurile se vor desfasura la sediul Colegiului Economic „Viilor”, sos. Viilor nr. 38, Sector 5 - BUCUREsTI, dupa cum urmeaza:
REDUCERE DE PRET PE TIMP DE CRIZA!!!!
Curs […]

Cum te poate motiva angajatorul sa muncesti fara sa fii platit la timp

Thursday, September 3rd, 2009

Cred ca este la moda in aceasta perioada sa mergi la serviciu conform orarului stabilit in contractul de munca, sa iti desfasori activitatea ca si pana acum, conform atributiilor din fisa postului, sa duci la indeplinire contrctele care le ai de rezolvat, si totusi salariul tau sa intarzie sa apara.
Care ar fi motivul pentru care […]

Toamna se numara promotiile la YourMarket

Tuesday, September 1st, 2009

La YourMarket, toamna iti zambeste, deoarece te intampina cu cele mai mari promotii si cele mai mici preturi la produsele pentru scoala. Daca toamna se numara bobocii, ei bine, acestia trebuie sa fie cei mai frumosi si sa se simta in largul lor in prima zi de scoala. YourMarket vine in ajutorul parintilor si le […]